Brug for hjælp?

Her kan du finde savre på de mest almindelige WordPress spørgsmål.

• Hvor finder jeg login siden
    Login siden til administrationssystemet finder du ved at skrive /wp-admin efter domænet til din hjemmeside.
  • Hvordan opdatere jeg plugins

Når du logger ind i WordPress admin, som administrator, vil du ud for “Plugin” menuen kunne se en rød cirkel, som indikere antallet at plugins som kan opdateret.

Klik ind på plugin menuen og væld derefter opdater ud for de plugins som kan opdateres.
    Det anbefales at du førs sørger for at have en backup, inden du begynder en opdatering, så du har mulighed for at rulle tilbage hvis det gør galt.

Vi hjælper dig gerne

Fandt du ikke svar, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Udfyld venligst formularen, så vender vi tilbage.