Brug for hjælp?

Her kan du finde savre på de mest almindelige spørgsmål til Nextcloud

• Kan vi have fælles mapper?
    Ja, det er muligt at lave mapper som deles mellem flere brugere.
    Se her hvordan du opretter fælles mapper.
  • Er der backup af mine filer?
    Ja
    , der er narturligvis altid backup på alt hvad vi hoster.
    Skulle du stå i en situation hvor du har brug for din backup, så kontakt os.
  • Hvordan deler jeg en fil?
  • Kan jeg sætte kodeord på en delt fil?
  • Oprettelse af video møde
  • Inviter til møde
  • Deling af skærm
  • Installation af Nextcloud på Windows
  • Installation af Nextcloud på Mac
  • Installation af Nextcloud på Android
  • Installation af Nextcloud på iPhone
  • Opsætning af kalender på Android
  • Opsætning af kalender på iPhone
  • Kan jeg bruge mit eget domæne?
    Ja, du kan bruge dit eget domæne til vores hosting løsning. Hvis ikke du har et domæne tildeler vi dig et som du kan bruge.
  • Bliver der taget backup?
    Ja, vi sørger for backup af dine filer.
    Skulle du stå i en situation hvor du har brug for din backup, så kontakt os.
  • Er forbindelsen til serveren sikker?
    Ja
    , vi sørger for at der er en sikker forbindelse med et SSL certifikat.
  • Skal jeg selv sørge for sikkerhedsopdatering?
    Nej
    , i samarbejde med dig sørger vi for at din installarion af Nextcloud er opdatetet. Hvis du har administrator adgang til Nextcloud kan du også selv opdaterer apps og selve Nextcloud.
Vi hjælper dig gerne

Fandt du ikke svar, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Udfyld venligst formularen, så vender vi tilbage.